Η Εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ ΠΕΛΛΕΤ Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2013 και άρχισε την παραγωγική διαδικασία το 2014. Με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή των Ιωαννίνων, απασχολεί προσωπικό 7 ατόμων εκπαιδευμένων άρτια στη διαχείριση των μηχανημάτων.

Η ΠΙΝΔΟΣ ΠΕΛΛΕΤ έχει επενδύσει σημαντικά στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία των μεγαλύτερων εταιριών παραγωγής μηχανημάτων επιλέγοντας εξολοκλήρου το μηχανολογικό εξοπλισμό της παραγωγής από την Ιταλία. Πρόκειται για μια αυτόματη γραμμή παραγωγής με ολοκαίνουργια μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς οίκους με δυνατότητα παραγωγής 1tn. / ώρα.

Οι εγκαταστάσεις της αποτελούνται από ένα στεγασμένο κτίριο 1500τμ. όπου βρίσκονται τα γραφεία της εταιρίας αλλά και όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός για την παραγωγή των πέλλετ. Ο εξωτερικός χώρος 2,5 στρεμμάτων είναι ιδανικός για την προσωρινή τοποθέτηση της πρώτης ύλης μέχρι να έρθει η ώρα που θα μπει στη γραμμή παραγωγής. Η πρώτη ύλη προέρχεται από την Πίνδο καθώς επίσης και από κοντινά δάση της περιοχής μας και αποτελείται αποκλειστικά από κωνοφόρα δέντρα. Το προϊόν έχει την πιστοποίηση κλάση Α1 ΕΝ 14961-2 και οι μετρήσεις έγιναν από το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου.

Κύριος στόχος της ΠΙΝΔΟΣ ΠΕΛΛΕΤ είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας στερεών καυσίμων που πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές καύσης κάτω από τις ιδανικές συνθήκες ασφαλείας του προσωπικού. Έτσι, θα μπορεί να τροφοδοτεί την αγορά με ένα ποιοτικό προϊόν καλύπτοντας άμεσα κάθε ανάγκη για θέρμανση οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης.


PHOTO GALLERY

ΠΙΝΔΟΣ ΠΕΛΛΕΤ

Δείτε τις προσφορές μας και τα νέα της Πίνδος Πέλλετ στην ιστοσελίδα μας και τα social media.

Αποκτήστε υψηλής ποιότητας καύσιμο στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς και θερμανθείτε με τον καλύτερο τρόπο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πληροφορίες και παραγγελίες pellet επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους

Διεύθυνση : Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων

Τηλέφωνο: 2651057344

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

Άνοιγμα αρχείου (PDF)